Cand vine vorba despre sex, celebrul designer recunoaste ca a depasit unele limite, insa spune ca mai are tabuuri atunci cand vine vorba de experiente sexuale.

Catalin Botezatu a declarat intr-un interviu pentru Kanal D ca atunci cand vine vorba de iubire isi pierde capul si ca iubeste cu toata fiinta lui, insa ii plac doar “fiarele si felinele peste 18 ani".

"Atunci cand vine vorba de sex recunosc ca am depasit anumite limite, insa sunt unele lucruri pe care nu le-as incerca nicodata. Spre exemplu, nu as face niciodata sex cu o minora ... Imi plac fiarele si felinele, insa doar cele peste 18 ani", spune designerul, potrivit agentiadepresamondena.com.

"Sunt adeptul sexului in trei. Am facut de mai multe ori menaje a trois, atunci cand iubita mea si-a dorit sa fie impartita cu alta femeie. Am facut si sex in patru cu mai multe femei si cu mai multi barbati", mai declara designerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.