Sotia presedintelui francez a declarat ca nu isi va expune niciodata in mass-media bebelusul pe care urmeaza sa il nasca si nu va publica niciodata fotografiile acestuia.

Prima doamna a Frantei a facut aceste declaratii in cadrul unei emisiuni ce a fost difuzata duminica seara, pe postul de televiziune TF1.

"Voi face totul pentru a-l proteja pe acest copil care va veni pe lume si o voi face cu multa putere. Nu voi publica niciodata fotografiile copilului, nu il voi expune niciodata. Consider ca expunerea in viata publica reprezinta o alegere ce trebuie facuta de adulti", a spus Carla Bruni-Sarkozy, care a precizat ca inca nu cunoaste sexul bebelusului, desi un prieten apropiat al cuplului a declarat ca cei doi vor avea un baietel.

"Fiul meu cel mare, Aurélien, a fost expus o data si nici macar intr-o situatie publica, ci intr-una privata
(cu ocazia unei vizite a sotilor Sarkozy la Petra, n.r.) si a fost o mare eroare, nu ar fi trebuit niciodata sa-mi duc fiul sa vada acel sit magnific. Ar fi trebuit sa prevad ca sunt fotografi acolo, am fost imprudenta", a spus ea.



Desi nu a anuntat niciodata in mod oficial ca este insarcinata, Carla Bruni spune ca a preferat sa actioneze astfel, "probabil, dintr-un reflex specific pentru o closca".

"Nu faci un copil pentru a fi aplaudat de ceilalti, iar pozitia de sotie de presedinte m-a facut sa devin si mai defensiva", a spus Carla Bruni.

  • Carla Bruni va naste in toamna acestui an, cu aproximativ o jumatate de an inainte de alegerile prezidentiale din Franta, ce vor avea loc in aprilie si mai 2012. Este pentru prima data in istoria Republicii Franceze cand un presedinte, Nicolas Sarkozy, in varsta de 56 de ani, va deveni tata in timpul mandatului.

Carla Bruni a spus ca nu stie deocamdata daca Nicolas Sarkozy se va prezenta la urmatoarele alegeri prezidentiale, adaugand ca sotul ei "s-a schimbat"
Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

"Dupa parerea mea, functia de presedinte al Republicii ar schimba pe oricine. El a imbatranit, s-a maturizat, a devenit mai calm", a spus Carla Bruni-Sarkozy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.