Producatorul muzical si compozitorul britanic Mark Ronson s-a casatorit cu logodnica sa, modelul francez Josephine De La Baume, sambata, in cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc in Aix-en-Provence, Franta.

La ceremonie - celebrata pe domeniul familiei modelului francez, situat in orasul Aix-en-Province din sudul Frantei - au participat, printre altii, cantareata Lily Allen, top modelul Kate Moss, dar si rockerii scotieni de la The View, care au asigurat muzica din timpul receptiei, scrie MEDIAFAX.

Mark Ronson si Josephine De La Baume au o relatie din anul 2009.

Mark Ronson este un chitarist, DJ, compozitor si producator muzical din Marea Britanie, devenit celebru dupa ce a ajutat-o pe Amy Winehouse sa ajunga in fruntea topurilor muzicale internationale.

Desi albumul lui de debut, "Here Comes the Fuzz", nu s-a bucurat de prea mare succes, cel de-al doilea material discografic al sau, intitulat "Version", a avut trei piese care au intrat in Top 10 din Marea Britanie si i-a adus un BRIT Award la categoria "cel mai bun artist" din anul 2008.

Al treilea album de studio semnat Mark Ronson se intituleaza "Record Collection" si a fost lansat pe 27 septembrie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.