Filmul horror "Destinatie Finala 5", realizat in 3D, va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 2 septembrie.
Daca pana in momentul de fata spectatorii au asistat la disparitia cutremuratoare a 48 de personaje in doar patru filme, noul lungmetraj "Destinatie Finala 5" 3D promite sa impresioneze prin noi si inspaimantatoare incidente fatale.
  • Din 2 septembrie, filmul poate fi vizionat in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema "Florin Piersic" (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Premiera (Ploiesti) si Grand Mall Cinema (Satu Mare), scrie MEDIAFAX.

In filmul "Destinatie Finala 5" 3D, moartea este dezlantuita de premonitia unui om care isi salveaza colegii de la pieire, in momentul in care un pod suspendat sta sa se prabuseasca. Insa, exact ca in primele patru filme, acesti nefericiti nu ar fi trebuit sa scape cu viata si, intr-o cursa cumplita impotriva timpului, supravietuitorii incearca cu disperare sa gaseasca o cale de a sfida planurile mortii. Si inca o data se dovedeste ca, indiferent unde incearca sa fuga victimele, indiferent unde s-ar ascunde, moartea nu poate fi pacalita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.