Prezenta unei vedete de talie internationala - in acest caz Ethan Hawke - la o petrecere cu scop caritabil deschide buzunarele bogatasilor, e lucru cert. La balul de Halloween organizat de Leslie Hawke sambata seara la Palatul Parlamentului, celebritati si oameni de afaceri s-au intrecut in a licita pentru diverse obiecte. Pe langa pretul unui tacam (care n-a fost deloc ieftin, intre 250 - 10.000 euro), Tiriac jr. a scos din buzunar 750 euro pentru o carte si o cina cu Nadia Comaneci, Mihaela Geoana a dat 140 euro pe o tapiterie cu floarea soarelui, iar pe bijuteriile lui Teo Trandafir s-au cheltuit 4.700 euro. Cate un dans cu Andreea Esca si Ethan Hawke au "costat" 200, respectiv 300 euro.

Mugurel Vrabete (Holograf) si sotia sa, Maria Zarnescu, directoarea InfoPro, au purtat masti numai in timpul petrecerii. Andreea Esca, prezentatoare (alaturi de Andi Moisescu) a balului, a venit costumata in vrajitoare, in compania Mariei Apostol, PR PRO TV. Sotul ei, Alexandre Eram, s-a costumat in calugar benedictin si a venit mai tarziu la bal.

Teo Trandafir si-a scos bijuteriile la licitatie: cerceii, colierul si o bratara din aur, de la Cavalli, in total 50 de grame aur. Inelul a preferat sa-l pastreze, fiind o amintire de la mama ei. Leslie Hawke a licitat prima, apoi Ethan Hawke a licitat pentru a-i face un cadou mamei sale. Le-a castigat un om de afaceri, necunoscut lumii mondene, care a oferit 2.100 euro. Acesta a rugat-o pe Teo sa le pastreze.

Impresionata, Teo le-a scos din nou la bataie! Le-a cumparat acelasi domn misterios, care a oferit 2.600 de euro, cu aceeasi dorinta ca Teo sa le pastreze. si, in sfarsit, le-a pastrat. Nici politicienii n-au ratat evenimentul. Mioara Mantale si Ioana Tariceanu au venit "ascunse" sub masti venetiene, prima fiind recunoscuta abia cand si-a dat masca jos pentru a-si lega siretul de la sandale, care i s-a rupt in timp ce urca scarile Palatului Parlamentului.

Tiriac jr., proaspat despartit de Ileana Lazariuc, a venit singur si a parasit locul inainte ca ziaristilor sa li se permita accesul inauntru. Loredana, o alta vedeta atinsa de zvonul despartirii, a fost insotita de fiica si fratele ei. Ea a tinut un recital dupa licitatie.

Leslie Hawke, initiatoarea acestui bal de caritate, s-a numarat printre primii care au sosit. Inimoasa mama a lui Ethan, stabilita de 5 ani la Bacau si implicata intr-o multime de actiuni de binefacere, a licitat 200 de euro pentru un dans cu unul din meseni. Ambasadorul Americii la Bucuresti a coborat dintr-o limuzina alba, purtand pe cap o coroana de rege. Multi invitati au avut impresia ca-l vad pe regele Cioaba, acest lucru dand nastere unui amuzament general.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.