Un film despre viata si cariera cantaretei britanice Amy Winehouse, decedata pe 23 iulie, este in pregatire la Londra.

Producatorii britanici au inceput deja cautarile pentru actrita care sa o interpreteze pe "diva trash a muzicii soul", informeaza femalefirst.co.uk.

Cateva posturi de televiziune au contactat familia cantaretei, cerandu-i permisiunea de a adapta povestea vietii artistei intr-un foileton televizat.

"Sentimentul general este ca nu exista vreo actrita sub 30 de ani care sa nu vrea sa joace acest rol. Primul pas este insa obtinerea unei cofinantari de la companii de productie cinematografica din Statele Unite. Unele dintre ele s-au declarat deja interesate, deoarece acest proiect va aduce cu siguranta multi bani. Ei stiu ca orice are legatura cu Amy va fi un mare succes", a declarat o sursa din anturajul familiei Winehouse pentru tabloidul The Sun.

Si cativa producatori de la Hollywood s-au declarat interesati de adaptarea tragicei povesti de viata a divei britanice intr-un film, potrivit MEDIAFAX.

Gasirea unei actrite care sa interpreteze acest rol s-ar putea dovedi un demers dificil de indeplinit, din cauza trasaturilor iesite din comun ale artistei decedate, puternicelor ei fluctuatii in greutate din ultimii ani, dar mai ales a vocii ei unice si temperamentale. Unele surse afirmau ca rolul lui Amy Winehouse va fi jucat de catre Lady Gaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.