Actorul Ethan Hawke s-a distrat, joi seara, intr-un club bucurestean alaturi de o amica blonda, vorbitoare de limba engleza.

Ethan se afla pentru a treia oara in tara noastra. Daca pana acum vizitele sale au fost tinute departe de ochii presei, de data aceasta sosirea starului hollywoodian a fost anuntata cu surle si trambite. Actorul va participa la trei evenimente caritabile destinate strangerii de fonduri pentru programele sociale si de educatie "Gata, Dispus si Capabil" ale Asociatiei Ovidiu Rom, program al carei cofondatoare este mama lui Ethan Hawke, Leslie.

IMPRESIONAT DE ROMANCE

Joi, dupa ce a trecut pe la "Teo" prin emisiune, Ethan insotit de o domnisoara blonda s-a relaxat in club Terminus din Capitala. Cert este ca Ethan a fost impresionat de frumusetea romancelor, la fel ca si restul actorilor straini care ne-au vizitat. Vedeta a dansat pe muzica disco pana la ore tarzii in noapte. Ieri dupa-amiaza, Ethan Hawke a sustinut o conferinta de presa la scoala 141 din sectorul 5, iar seara a fost prezent la Cinema Pro, unde a participat la premiera filmului "Tape", in care joaca alaturi de fosta lui sotie, Uma Thurman. Iar in aceasta seara va fi alaturi de mama sa gazda unui bal mascat de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului.

VEDETE DEGHIZATE

La eveniment vor participa 600 de persoane, oameni de afaceri, politicieni, actori, vedete tv si din showbiz, dintre care amintim pe Marcel Iures, Maia Morgenstern, Andreea Esca, Teo Trandafir, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si distributia productiei Chicago a Teatrului National, dar si premierul Tariceanu, George Copos, Mircea Geoana si ambasadorul adjunct al Statelor Unite, Mark Taplin. Invitatii trebuie sa se prezinte pe covorul rosu in costume extravagante, accesorizate cu masti. Dupa cina, se va da startul unei petreceri unde buna dispozitie va fi asigurata de Loredana Groza.

ROMANII SUNT MAI DARNICI

Organizatorii ne-au declarat ca se asteapta sa stranga in urma acestui bal intre 100.000 si 200.000 de euro, din cei 300.000 de euro necesari anual derularii programului "Gata, Dispus si Capabil". De mentionat ca, dupa balul organizat de Leslie Hawke, anul trecut la New York s-au strans aproximativ 67.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.