Cu toate ca momentan nu fac planuri de nunta, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo urmeaza sa plece intr-o scurta vacanta in Brazilia, la Rio de Janeiro. Am aflat in exclusivitate ca Nicoleta si Zsolt vor pleca saptamana viitoare in vacanta unde vor petrece noua zile pe coastele insorite ale Braziliei. Din surse sigure am aflat ca Zsolt s-a gandit sa-i faca aceasta surpriza iubitei lui pentru ca nu au avut ocazia sa petreaca nici o vacanta impreuna. Zsolt a vrut sa o ia pe Nicoleta in America, in Las Vegas, insa tanara vedeta nu a putut lipsi atunci nici o secunda de pe platourile de filmare ale telenovelei ce o are ca protagonista.

In plus, Nicoleta mai are si concertele pe care le sustine cu trupa Laguna, concerte care o solicita sa fie prezenta in numeroase orase ale tarii. Cu toate ca timpul este foarte limitat, aceasta isi face timp sa stea alaturi de iubitul ei. Atunci cand sunt in Bucuresti, locuiesc la Hotel Marriott, iar cand sunt la Miercurea Ciuc, locuiesc acasa la Zsolt. Cu toate ca acesta mai are o casa la Budapesta, cei doi nu reusesc niciodata sa petreaca mai mult timp acolo, din pricina programului Nicoletei.

Se zvonea ca Zsolt ar vrea sa achizitioneze un apartament in centrul Capitalei, lucru infirmat de apropiatii acestuia, care au spus ca momentan nu va face nici o achizitie in domeniul imobiliar, caci lui Zsolt nu-i place foarte mult Bucurestiul.

Se pare ca in calea fericirii celor doi nu sta absolut nimic, nici vorbele deplasate ale fostului iubit al Nicoletei, nici gurile rele care le dau slabe sperante in ceea ce priveste relatia lor, nici faptul ca nu au un apartament in Bucuresti, pentru ca Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo stau tot timpul impreuna, si cine stie?, casatoria este pe aproape.

Unica bijuterie, un inel cu diamante

De cateva luni, Nicoleta Luciu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Zsolt Csergo. Foarte multe persoane din anturajul celor doi nu dadeau mari sanse relatiei dintre ei. Un astfel de Toma Necredinciosu’ este fostul iubit al Nicoletei, Dinu Maxer, care a declarat in nenumarate randuri ca nu crede in relatia fostei sale iubite. De curand a fost ziua de nastere a focoasei brunete, ocazie cu care Zsolt i-a oferit iubitei sale un inel de platina cu un diamant, care valoreaza nici mai mult, nici mai putin de 10.000 de dolari. Bijuteria a fost facuta pe comanda special pentru vedeta telenovelei "Lacrimi de iubire". Cu toate ca atunci toata lumea se astepta ca inelul sa fie unul de logodna, Zsolt a declarat tuturor ca este doar un cadou, moment speculat de Dinu, care a spus ca Zsolt nu o va cere niciodata in casatorie pe frumoasa Nicoleta Luciu.

Cu toate acestea, apropiatii lui Zsolt sustineau pana nu de mult ca cei doi amorezi isi fac planuri de nunta, lucru infirmat insa de prosperul om de afaceri care momentan nu i-a in calcul aceasta posibilitate. El i-a oferit vedetei inelul cadou de ziua ei, aceasta fiind singura bijuterie pe care o poarta Nicoleta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.