Furtuna despartirilor din muzica autohtona se inteteste. Dupa o relatie de aproape sase ani, AndreEA si logodnicul ei, Iustin Paraschiv, si-au spus adio

A fost o despartire "urata", caci, din surse extrem de sigure, am aflat ca Andreea Antonescu este cea care a calcat gresit in relatie. Cititorii avizi de "can-canuri" isi amintesc, desigur, ca idila lor a constituit, in urma cu cinci ani, unul din cele mai mediatizate subiecte din presa mondena autohtona. in anul 2000, Andreea inca mai facea parte din trupa Andre, Iustin fiind cel care a "smuls-o" pe cantareata de sub tutela parintilor.

Andreea a fugit atunci de acasa "pentru un baiat din Mizil", dupa cum titra presa vremii. A urmat o serie de sicane, amplu mediatizate in ziare si la televiziune. Conflictul intre cei doi indragostiti si parintii vedetei s-a stins o data cu moartea tatalui solistei. Trecand impreuna peste bune si, uneori, rele, cuplul a rezistat aproape sase ani, iar pentru "a-si rasplati" fidelitatea, cei doi s-au logodit la Verona in vara lui 2003. Acolo si-au trecut numele pe peretele de sub celebrul balcon unde "s-a cusut" cea mai cunoscuta poveste de dragoste din lume, cea a lui Romeo si a Julietei. insa preocuparile lor profesionale i-au indepartat pe cei doi, incetul cu incetul.

Iustin Paraschiv isi petrecea mai toata saptamana in orasul sau natal, la Mizil, unde conduce propria afacere (in domeniul distributiei si carmangeriei), iar AndreEA facand naveta intre Bucuresti (cei doi au un apartament pe bulevardul stefan cel Mare) si Statele Unite, loc unde si-a gasit perechea Mioara, mama Andreei. Neintelegeri au mai fost intre cei doi, cel mai important scandal fiind creat de "datoria" artistica care a indemnat-o pe Andreea sa se sarute pe scena la Mamaia, in vazul intregii tari, cu Fabrizio Faniello, dupa ce au interpretat in duet piesa "Cand dansam/ When we danced". intrebata daca a intervenit altcineva in viata ei sentimentala, AndreEA ne-a replicat: "Momentan sunt foarte bine".

Toamna bogata in cupluri destramate

Fostul membru al trupei 4U si pilot de motociclism viteza Ionut Manea a fost inlocuit in inima blondei Adina Halas cu un alt pilot, Daniel.

Si vedeta Playboy Cosmina Pasarin s-a despartit de la fel de protevistul George Vintila. De asemenea, starleta lansata de revista "iepurasului", Gina Pistol, nu mai este impreuna cu Codin. Si Ileana Lazariuc a confirmat oficial despartirea de Ion Ion Tiriac.

Dupa aparitia Andreei Marin in viata lui stefan Banica jr., Camelia Constantinescu a intrerupt relatia cu cel caruia i-a daruit un copil.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.