Lady Gaga a fost data in judecata pentru plagiat de o cantareata din Chicago, putin cunoscuta, care afirma ca piesa "Judas" a vedetei americane s-a inspirat "semnificativ" dintr-un cantec lansat de ea in anul 1999.

Plangerea a fost depusa, miercuri, la un tribunal din statul american Illinois, de cantareata Rebecca Francescatti, originara din Chicago, informeaza 20minutes.fr.

Rebecca Francescatti afirma ca piesa "Judas", ce apare pe cel mai recent album al cantaretei Lady Gaga, intitulat "Born This Way", lansat pe 23 mai, este inspirata "in mod semnificativ" din cantecul ei "Juda", inregistrat in anul 1999, transmite MEDIAFAX.

Potrivit contactmusic.com, Rebecca Francescatti sustine, totodata, ca Brian Gaynor, fostul chitarist din trupa ei, lucreaza in prezent pentru o companie muzicala care a compus 17 piese ce au fost propuse spre a fi incluse pe albumul "Born This Way" al cantaretei Lady Gaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.