Supermodelul britanic s-a logodit cu iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin.

Potrivit femalefirst.co.uk, cei doi au vrut sa tina secret faptul ca s-au logodit insa i-a dat de gol spectcolul de artificii organizat de cei doi in timpul vacantei petrecute recent in Grecia, pe insula Creta.

"Naomi si iubitul ei au sarbatorit cu un spectacol de artificii, care a costat 50.000 de lire sterline si a durat 20 de minute. Ea era extrem de incantata si a lasat sa se inteleaga ca s-a logodit. Le spunea invitatilor ca a sosit timpul sa sarbatoreasca «micul lor secret». Naomi avea pe deget un inel extraordinar. Toata lumea vorbea despre cat de incantata era ea", a declarat unul dintre invitatii prezenti la eveniment, organizat in fata hotelului Elounda Beach din insula Creta.

Turistii cazati in acel hotel au declarat ca a fost cel mai uluitor spectacol pe care l-au vazut.

"Naomi spunea ca ei doi sarbatoresc ceva special si ca vor sa trimita mesajul lor catre stele printr-un spectaculos foc de artificii. Toti turistii din hotelurile din apropiere si toti localnicii din zona portului au iesit pe plaja pentru a vedea spectacolul", a declarat un martor pentru publicatia Daily Star.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.