Cantareata, care de curand a fost numita ambasadoarea turismului in Barbados, a aparut la un festival din tara sa natala imbracata ca la Rio adica foarte sumar.

In iunie, Rihanna si-a unit fortele cu Ministerul Turismului din Barbados pentru a promova aceasta insula din Marea Caraibelor si conform contractului timp de trei ani, artista trebuie sa promoveze tara ori de cate ori va avea ocazia.

Astfel, cantareata, in varsta de 22 de ani, a defilat pe strazi si a dansat ore in sir la petrecerea organizata cu ocazia zilei recoltei in Brabados, scrie DailyMail.

Imbracata intr-o costumatie foarte sumara si sexy, asemanatoare cu cea purtata de brazilience la Carnavalul de la Rio, vedeta a dansat provocator in mai multe randuri si cu diversi parteneri si partenere...spre deliciul fanilor

Nici ploaia nu a oprit-o pe cantareata sa petreaca alaturi de locuitorii din Barbados, care s-au aratat foarte incantati de prezenta acesteia la carnaval.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.