Imaginea perfecta a lui Coco Chanel si designurile ei eterne, ascund o fire nonconformista si misterioasa dezvaluie o noua biografie a designerului vestimentar.

Noua biografie a puternicei Coco Chanel, intitulata “Coco Chanel: O viata intima”, dezvaluie legaturi naziste, consum de droguri si homofobie – cu toate ca ea avea diverse relatii lesbiene, despre care cei din jur stiau si le acceptau.

Noua biografie ameninta ca va dezvalui si va distruge toate miturile de perfectiune aflate in jurul acestei femei iconice din lumea modei.

Lisa Chaney, autoarea acestei carti, sustine ca designerul vestimentar consuma frecvent Opiu, era bisexuala si ca a avut o relatie cu un spion nazist.

Biografia este scrisa dupa ce am descoperit cateva scrisori ale lui Coco, care raspund tuturor intrebarilor noastre. In acele scrisori este detaliat consumul de droguri si aventurile lesbiene. De asemenea, din ele am aflat si despre iubitul ei, Hans Günther von Dincklage, care s-a dovedit a fi un spion nazist”, spune autoarea cartii.

Nu se cunoaste insa daca Chanel stia despre legaturile iubitului ei cu sistemul nazist, insa dupa terminarea razboiului, aceasta a locuit o vreme in Elvetia, pentru a evita orice fel de acuzatii impotriva sa.

Noua biografie a lui Coco Chanel va aparea in luna noiembrie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.