Actorul american David Hasselhoff, fostul star din serialul "Baywatch", vrea sa se stabileasca in Tara Galilor cu noua lui iubita, informeaza contactmusic.com.

Actorul, in varsta de 59 de ani, si actuala lui iubita, modelul galez Hayley Roberts, vor sa se mute impreuna si intentioneaza sa cumpere o resedinta de lux in valoare de 1,9 milioane de dolari.

Potrivit tabloidului Daiy Mail care citeaza un agent imobiliar, aceasta proprietate se afla in Lisvane, o mica localitate din apropiere de Cardiff, transmite MEDIAFAX.

David Hasselhoff a fost vazut recent in Lisvane si chiar a asistat la spectacolul "West Side Story" pus in scena de elevii scolii din localitate.

David Hasselhoff a fost casatorit de doua ori - cu Catherine Hickland, intre 1984 si 1989, si cu Pamela Bach, intre anii 1989-2006.

Cariera lui Hasselhoff a inceput cu un rol in serialul "Tanar si nelinistit", pe care l-a jucat in perioada 1975 - 1982. In 1990, el si-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat apoi de "Crazy for You" (1991) si "Miracle of Love" (1995). Hasselhoff a revenit in lumea cinematografiei ca actor si producator al "Baywatch - Echipa de interventie", care l-a facut celebru in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.