Kings of Leon si-au incheiat un concert in Dallas mai repede decat estimasera deoarece Caleb Followill, solistul formatiei, a iesit de pe scena ca sa isi ia o alta bere, dar nu a mai revenit.

Concertul Kings of Leon de vineri seara, din orasul american Dallas, s-a incheiat dupa a unsprezecea melodie, intrucat solistul trupei a iesit de pe scena, informeaza contactmusic.com.

El le-a spus fanilor ca se duce sa vomite si sa isi ia o alta bere, promitandu-le ca va reveni, ceea ce nu s-a intamplat.

"Incerc sa cant, dar nu am voce. Nu am nimic. Nu sunt beat", a declarat Caleb Followill.

Totusi, cand si-a dat seama ca Followill nu se va intoarce pe scena, basistul Kings of Leon, Jared Followill, le-a cerut scuze fanilor, spunand ca fratele sau nu se simte bine.

"Urati-l pe Caleb, nu pe noi. Nu stiu ce sa spun. Nu este vina noastra. Este a lui Caleb. Nu mai poate canta. Ne vom intoarce cat se poate de repede. Stiu ca ne urati. Imi pare foarte rau, ardeti albumele noastre. Am canta chiar acum daca am putea. Ne pare foarte rau", a spus Jared.

Grupul american Kings of Leon este alcatuit din chitaristul Mathew Followill si verii lui, cei trei frati Caleb Followill (vocal principal/ chitara), Nathan Followill (percutie/ backing vocals) si Jared Followill (chitara bas/ sintetizator).

Initial comparati cu cei de la formatia The Strokes, dar in varianta sudista - pentru reinventarea si resuscitarea rock & roll-ului Dixie-style - cei de la Kings of Leon s-au transformat incet, de-a lungul anilor, intr-o trupa de rock experimental.

Kings of Leon s-a bucurat de o popularitate imediata in Marea Britanie, unde, mai tarziu, a primit discuri de platina pentru vanzarile de albume. Pe masura ce trupa a explorat diverse stiluri si a inregistrat si alte lansari, pe albumele "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) si "Only By the Night" (2008), comparatiile cu The Strokes au disparut, Kings of Leon avand in prezent propriul lor stil. Piesa "Use Somebody" a fost desemnata "inregistrarea anului 2010" la gala premiilor Grammy de anul trecut.

Citeste si:
Viviana Sposub, primele declarații după ce George Burcea a fost...
Viviana Sposub, primele...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.