Artistul a facut marturisiri bizare cu privire la viata sa personala in fata fanilor, in timpul unui concert in Australia

In timpul unui concert in Melbourne, Australia, Enrique si-a socat fanii declarand ca are cel mai mic penis din lume, dupa ce fanii prezenti i-au facut complimente cu privire la aspectul fizic.

"Ce legatura are un look placut, de spaniol, cu marimea penisului? Poate ca arat bine, dar am cel mai mic penis din lume. Vorbesc serios", a marturisit acesta, potrivit contactmusic.com.

Acesta le-a povestit celor prezenti si cum si-a pierdut virginitatea. "Am avut multi prieteni in copilarie, iar ei si-au pierdut virginitatea cu prostituate, insa nu e nimic rau in asta. Insa ei au fost nevoiti sa plateasca pentru asta. Eu am vrut sa astept sa cunosc fata potrivita si in cazul meu s-a intamplat cand aveam 25 de ani", a declarat cantaretul.

In varsta de 36 de ani, Enrique are o relatie cu fosta tenismena Anna Kournikova de apropae 10 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.