Trupul a fost restituit familiei, luni, dupa efectuarea unei examinari medico-legale care a avut drept scop stabilirea de o maniera formala a cauzelor decesului. Potrivit traditiei evreiesti, artista trebuie sa fie inmormantata cat mai repede posibil.

"Funeraliile vor avea loc marti si vor fi rezervate familiei si prietenilor apropiati", a declarat purtatorul de cuvant al familiei Winehouse, potrivit MEDIAFAX.

El nu a precizat locul si nici ora la care va avea loc ceremonia. Domiciliul familiei Winehouse se afla in Southgate, un cartier din nordul Londrei.

Citeste si:

Mitch si Janis Winehouse, parintii cantaretei, au participat, luni, la procedura formala de identificare a cadavrului.

Apoi, ei au mers la domiciliul artistei din Camden Square, din nordul Londrei, unde au vazut manifestarile de afectiune ale fanilor - buchete de flori, fotografii, mesaje si lumanari, dar si sticle cu alcool si pachete cu tigarete - lasate pe trotuar, ca un omagiu adus cantaretei, decedata la varsta de 27 de ani.


Luni dupa-amiaza, autopsia a fost finalizata, fara a fi insa stabilita cauza decesului, potrivit bbc.co.uk. O ancheta judiciara a fost deschisa la St. Pancras Coroner's Court din Londra (tribunal specializat in cazurile de deces violent sau neasteptat, n.r.), insa urmatorul termen a fost stabilit pe 26 octombrie.