Acum nu mai am viata sociala si nu mai am nevoie sa fiu aranjata mereu. Asa sa fie oare?, se intreaba Andreea pe blog.

Vedeta de la Prima TV scrie despre femeile care isi schimba stilul de viata intr-un mod dramatic dupa ce isi pun pirostriile pe cap.

Andreea Raicu se intreaba intr-un post pe blogul sau de ce trebuie sa se intample asa: “M-am maritat. Nu ma mai preocupa cum ma imbrac. Acum nu mai am viata sociala si nu mai am nevoie sa fiu aranjata mereu. Am auzit aceste lucruri de nenumarate ori. Asa sa fie oare?"

Partenera lui Tudor Chirila continua: "Pentru unele femei casatoria pare un fel de camera neagra in care intri si nu mai conteaza nimic legat de aspectul fizic?

Am vazut multe care dupa ce s-au casatorit au incetat sa se mai preocupe de felul in care arata. Nu au mai mers la sala, vizitele la coafor au fost din ce in ce mai rare, iar plimbarile la magazine doar pentru strictul necesar".

Prezentatoarea tv incheie, cerandu-ne si noua, citiroarelor si femeilor parerea: "Incerc sa inteleg de ce odata casatorite anumite femei pierd dorinta de a fi frumoase si ingrijite in continuare si mi-e practic imposibil.

Femeile se fac frumoase pentru a gasi un sot dupa care nu mai conteaza nimic? Femeile inceteaza sa mai fie femei din momentul in care semneaza certificatul de casatorie?"

Voi ce credeti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.