Actrita americana Reese Witherspoon este insarcinata si asteapta primul ei copil cu sotul ei, impresarul Jim Toth.

Actrita in varsta de 35 de ani a fost vazuta, luni, iesind dintr-o cladire din Los Angeles, in care isi au sediile mai multe clinici medicale, aratand foarte bucuroasa, scrie MEDIAFAX.

In aceeasi cladire isi are cabinetul un renumit medic ginecolog american, frecventat de numeroase vedete insarcinate de la Hollywood.


Cei doi au inceput sa se intalneasca in ianuarie 2010, la scurt timp dupa ce Witherspoon s-a despartit de actorul Jake Gyllenhaal, dupa o relatie de trei ani, si s-au logodit pe 28 decembrie anul trecut.

Reese are doi copii - Ava, in varsta de 11 ani, si Deacon, in varsta de sapte ani - cu fostul ei sot, actorul Ryan Phillippe.

Actrita americana a declarat in mai multe ocazii ca isi doreste mai multi copii. "Mi-ar placea sa am mai multi copii. Copiii reprezinta cea mai frumoasa parte din viata mea. Nu ma trezesc de dimineata pentru a face filme. Ma trezesc pentru a-mi petrece timpul alaturi de familia mea", a declarat Reese Witherspoon in numarul din noiembrie 2010 al revistei Glamour.

Impresarul Jim Toth, despre care presa americana afirma ca a devenit un foarte bun tata adoptiv pentru Ava si Deacon, nu are alti copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.