Sotia lui Ozzy Osbourne, Sharon, a declarat ca a cheltuit mai mult de 440.000 de euro pe operatii estetice, relateaza site-ul Ananova. Ultima operatie de acest gen la care a fost supusa a fost un implant la sani, acum trei luni. Sharon Osbourne, care era acum cativa ani o femeie "bine facuta", cu trei copii, a declarat: "Sunt foarte bucuroasa ca am un chirurg plastician foarte bun. Ultimul lucru pe care l-am schimbat au fost sanii mei, acum trei luni. Lui Ozzy ii plac foarte mult cei noi", a declarat vedeta. Modificarile plastice au inceput in anul 1999. Inainte de acel an, viata sotiei rockerului era marcata de bulimie.

Atunci cand a preluat fraiele carierei lui Ozzy, ea se indopa cu mancare de tip junk food, adica hamburgeri si cheesburgeri. "Obisnuiam sa mananc foarte mult, apoi slabeam si iar mancam mult. Eram nebuna. Mancam pana mi se facea rau", a declarat Sharon. "M-am internat la clinici de sanatate si am inceput sa tin cure. Pierdeam kilogramele in plus si controlam ce mancam timp de sase luni. Apoi totul se repeta, mancam din nou foarte mult", a adaugat starul. In anul 1999, a recurs la operatiile estetice. Intr-un an a slabit aproape sapte kilograme. Ea a continuat sirul operatiilor estetice pentru a scapa de pielea in exces, si-a operat sanii, picioarele si fundul. Apoi a trecut la abdomen si a suferit si un lifting facial.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.