Pentru fanii "Carco-maniei", Media Services a pregatit o mare supriza: lansarea compilatiei "Cronica Carcotasilor", adica un fel de cadou de fidelitate destinat celor care ii urmaresc pe Huidu si Gainusa fie dimineata la Kiss FM, fie in fiecare miercuri la Prima TV. Acest CD contine o serie de piese lansate in premiera in cadrul emisiunii, printre care se numara: "Eu beu" (Pavel Stratan), "Gore din Chitila" (Margineanu) si "Las-o, ba, ca merge-asa" (Marfar), precum si piesele interpretate de Huidu & CarcoBand. In completare, tracking-list-ul contine piesele "Peao Apaixonado" (Rionegro e Solimoes) si "Dumbala, Dumba" (Taraf de Haidouks).

Pentru a sarbatorii cum se cuvine lansarea acestei compilatii, Carcotasii vor porni intr-un turneu national de promovare. Prima escala este programata sambata, 29 octombrie, la Timisoara (Iulius Mall/ora 12.00) si Arad (Divino Cafe/ora 17.00). Asadar, toti carcotasii din zona de vest a tarii vor avea ocazia in aceeasi zi sa stea de vorba cu autorii "singurei emisiuni care se asculta in Maybach" si la radio... si pe CD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.