Dubfire va mixa la The Mission Dance Weekend Edition 0.4 in cursul celei de-a doua zile, sambata, 6 august 2011, pe plaja Hanul Piratilor din Navodari.

Ali Shirazinia aka Dubfire este jumatatea duo‐ului Deep Dish, un artist complex, influentat de hip hop, reggae, new rave, industrial si de scena punk din Washington DC, desi si‐a dedicat cariera muzicii electronice exclusiv. Dubfire a reusit sa surprinda scena muzicii electronice cand a parasit proiectul Deep Dish pentru a lucra solo, axandu‐se pe un sound complet diferit fata de cel pentru care devenise popular.

Cei doi Deep Dish au fost incununati cu multe premii, de la “Best International DJ” in 1998, la “Best Remixed Recording” la premiile Grammy. La ora actuala, Dubfire este unul dintre cei mai de succes artisti de techno/house, fapt confirmat si de vanzarile label‐ului sau recent lansat, Sci+Tec.

  • Dubfire este alaturi de japonezi

Dubfire a strans recent aproape 10.000 de dolari pentru victimele devastatorului cutremur si al tsunami-ului care a lovit Japonia pe 11 martie.

Artistul a strans banii din biletele show-urilor proprii, iar banii au fost impartiti intre organizatiile Crucea Rosie si Peace Boat, ambele facand eforturi considerabile pentru ajutorarea victimelor si informarea la nivel global cu privire la dezastru.

“Gandurile si rugaciunile mele sunt directionate catre cei care sufera in urma recentului cutremur, tsunami si a crizei nucleare alarmante, care are potentialul unui impact pe teremen lung", a afirmat Dubfire .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.