Casa de productie a interpretului Stefan Banica jr. a acceptat ca videoclipul piesei "Numele tau" sa fie coprodus de Andreea Marin. Vedeta tv si-a rupt din timpul pretios o zi intreaga pentru a supraveghea personal filmarea.

In urma cu doi ani, Stefan i-a compus sopranei Angela Gheorghiu o melodie. Cantareata si-a facut timp pentru a inregistra piesa impreuna cu Banica. Si ieri au filmat o zi intreaga pentru videoclipul coprodus de Andreea. Extrem de preocupata de cariera iubitului, diva a avut grija ca totul sa mearga brici, chiar daca si-a sacrificat o zi intreaga din programul si asa incarcat.

SURPRIZE PENTRU BANICA JR.

Piesa lui Banica va fi promovata la ore de maxima audienta, evident, in emisiunea "Surprize, Surprize".De aceasta data, in videoclip nu apare si Andreea, asa cum s-a intamplat cu videoclipul "Te iubesc, femeie", prima colaborare a celor doi. Gesturile tandre si povestea de iubire care au piperat filmuletul au asigurat succesul albumului. Dar au starnit si imaginatia celor care s-au gandit rapid la o idila.

PARTENERI PANA LA CAPAT

Si la vremea respectiva, Andreea l-a invitat pe Stefan in studioul Surprizelor ca sa-i promoveze albumul. Chiar daca gura lumii a strigat ca apropierea dintre ei a trecut de bariera profesionala, Andreea si Stefan au negat orice zvon. Dar se pare ca si-au continuat in mare taina aventura, pana acum cateva saptamani, cand adevarul a iesit la iveala.

FEMEI INTREPRINZATOARE

Mihaela Radulescu, singura femeie pe care Stefan Banica jr. a luat-o de nevasta cu acte, s-a ocupat si ea de cariera interpretului in perioada in care au fost impreuna. Se pare ca Banica nu se amorezeaza doar de femei frumoase si celebre, dar si de potentiali parteneri de afaceri, veritabili manageri, in ceea ce priveste show-bizul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.