Cei doi actori Craig s-au casatorit, miercuri, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane.

Potrivit DailyMail, la ceremonie au fost prezenti Ella, fiica in varsta de 18 ani a actorului Daniel Craig, Henry, fiul in varsta de patru ani al actritei Rachel Weisz, si alti doi prieteni ai cuplului.

“Daniel si Rachel au insistat asupra faptului ca vor sa se casatoreasca intr-o ceremonie restransa. Sunt foarte indragostiti unul de celalalt si abi aasteptau sa devina sot si sotie”, a declarat o sursa apropiata cuplului.

Rachel Weisz, in varsta de 41 de ani, si Daniel Craig, in varsta de 43 de ani, au o relatie din toamna anului 2010 si au petrecut Craciunul impreuna in Marea Britanie.

"Daniel si Rachel aratau exact ca un cuplu romatic dintr-un film: radeau, glumeau si-si faceau unul altuia fotografii. Aratau ca doi indragostiti in luna de miere. Chimia dintre ei era evidenta", a declarat o sursa care i-a vazut pe cei doi indragostiti de Craciun intr-un pub din din comitatul Somerset.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.