Trupa Suede a ajuns in Romania. Britanicii concerteaza pentru prima data in tara noastra, eveniment care face parte din turneul de reunire al trupei, inceput anul trecut.

Suede au ajuns pe Aeroportul Otopeni cu doua curse diferite. Solistul Brett Anderson a sosit mai tarziu decat restul colegilor, potrivit NewsIn.

Concertul din acesta seara face parte din turneul de reunire al trupei, care anul trecut a revenit pe scena dupa o pauza de 7 ani.

Trupa avea sa se destrape in anul 2003, dupa 14 ani de cariera fulminanta, 5 albume de studio, 3 compilatii, 3 DVD-uri si 21 de single-uri, trupa Suede se destrama, iar membrii trupei sa s concentreaza pe propriile proiecte solo.

Solistul si liderul Brett Anderson a format trupa The Tears impreuna cu fostul coleg Bernard Butler cu care a scos un album in 2005, dupa care au lansat trei albume solo. In 2007 Anderson a cantat la Bucuresti in deschiderea concertului formatiei Muse, interpretand atat piese lansate ca artist solo, cat si hituri Suede, precum "Beautiful Ones" sau "Everything Will Flow".

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online la Eventim.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.