Vanessa Paradis si-a luat inima indinti, a renuntat la cateva haine si inhibitii si a vorbit depre varsta, despre copilarie, faima si stilul sau de viata boem.

Vanessa Paradis si-a sacrificat din timpul sau pentru a aparea in numarul de iulie al revistei Vogue din Marea Britanie si pentru a sta de vorba despre stilul sau pururi tanar , apartenenta sa la tribul French Lolita si nevoia sa constanta de a se muta dintr-un loc in altul.

Se pare ca Paradis a cerut special sa nu fie numita 'Doamna Depp`, desi ea si Johnny sunt impreuna din 1998 si au doi copii, 9 si 12 ani si 4 case. Insa, ea este multumita cu acest stil de viata boem, fara a fi sotia cuiva: "Imi place stilul mei de viata boem, cu foarte multe privilegii".

Intrebata cum are grija de ea, partenera de viata a actorului din Piratii din Caraibe a declarat ca: "Ii place sa se ingrijeasca, mult mai mult decat o facea in tinerete", marturisind acest fapt cu o voce candida pura de fetita mai degraba, decat de femeie, care ar fi putut semana a pura parodie, daca nu ar fi avut ocazionale influente californiene.

"Dupa foarte multi ani de fumat, am renuntat, sper ca pentru totdeauna, acum 4 ani de zile. Si nu am renuntat doar pentru a-mi mentine vocea. Era momentul. In plus, fac foarte multe exercitii fizice si am descoperit yoga. "

Si faima sa din copilarie a fost atinsa de catre redactorii Vogue: In Paris, a fost declarata stalp al infamiei de catre francezii care nu au primit cu ochi buni precocitatea sa si care nu ratau nicio ocazie sa o scuipe pe strada sau sa-i manjeasca peretii casei cu jigniri precum 'Vanessa Paradis e o curva'.

"Faima mea a devenit prea mare, prea curand", isi aminteste ea, adaugand ca "erau timpuri ciudate, mai ales ca adolescent, cand incepi sa te certi cu parintii. Nu a fost chiar atat de placut pe cat ar parea".

Nici varsta nu este un subiect tabu pentru frantuzoaica in varsta de 38 de ani. "Varsta ma mai loveste asa, cateodata, intr-un mod ciudat, insa, la o adica, ce poti sa faci?" se intreaba resemnata Vanessa.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

"Pot sa tragi de ce vrei sa tragi" (si simuleaza un lifting facial) "Insa varsta o sa fie mereu acolo, la fel ca si diminuarea flexibilitatii pe care o ai in tinerete. Insa nu este vorba despre asta. E vorba despre ce reusesti sa faci in viata si unde te situezi la un moment dat in viata ta".

  • Click aici pentru imaginile din Vogue.co.uk si citeste interviul integral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.