Krypton isi face o revenire de zile mari, noul solist al trupei fiind Tony seicarescu (foto), una din vocile de renume ale rock-ului nostru si nimeni altul decat primul solist al trupei Directia 5. Cel prin vocea caruia s-a facut cunoscuta una din cele mai frumoase piese ale muzicii noastre, "Seductie" (piesa ce inca mai e "gustata", desi a fost lansata in 1993), Tony s-a intors din Olanda pentru noul proiect.

De altfel, in ultimii ani, Tony seicarescu a fost angajat intr-un studio de inregistrari din tara respectiva. Motivul ce a dus la rasturnarea planurilor sale muzicale: Razvan Fodor, fostul solist vocal de la Krypton, a semnat un important contract cu o casa de productie cinematografica, fiind tentat mai mult de o cariera in domeniul filmului. O data cu iesirea sa din componenta grupului, a plecat si bateristul stefan "Linda" Moisa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.