Prezentatorul Povestirilor de noapte si actrita Andreea Patrascu au devenit, oficial, sot si sotie.

Insotiti de familie si prieteni apropiati, cei doi au spus un “da” raspicat in fata ofiterului starii civile.

"Imi era teama ca nu cumva sa se razgandeasca", a glumit Cabral, care a asteptat cu rasuflarea taiata ca Andreea sa spuna "Da", in timp ce Andreea a fost foarte emotionata. “M-am abtinut sa nu plang, dar nu am putut pentru ca am vazut-o pe mama cu ochii in lacrimi...A fost un moment emotionant, plin de fericire”, marturiseste Andreea Pastrascu, scrie Acasatv.ro.

La fel de emotionati au fost si nasii, Irina si Razvan Fodor. “Am avut, cred, mai multe emotii decat la nunta noastra. Irina avea lacrimi in ochi la un moment dat. Suntem fericiti sa fim alaturi de Andreea si Cabral, in calitate de nasi, in aceasta zi foarte importanta din viata lor”, a declarat Razvan Fodor.

In prezent, Cabral si Andreea se pregatesc de nunta. Sambata, 4 iunie, cei doi isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu si vor avea parte de o petrecere de vis in Otopeni, la restaurantul Ambasad’or.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.