Cantaretul britanic a marturisit ca face injectii cu testosteron pentru a nu se mai simti amortit si fara vlaga dar si pentru a putea face sex.

Robbie Williams, in varsta de 37 de ani, spune ca aceste injectii i-au schimbat viata.

Canatretul a spus ca in urma unor analize la sange a descoperit ca nivelul de testosteron din organism este foarte scazut, comparativ cu a unui barbat de 100 de ani, scrie contactmusic.com.


" Eram convins ca sufar de depresie, eram o persoana letargica si deprimata si credeam ca asa era felul meu de a fi. Am aflat insa in urma cu cateva luni faptul ca am contractat accidental o boala despre care nu vreau sa dau alte detalii. Sufar de aceasta maladie de cativa ani, iar acum sunt sub tratament. Mi-a schimbat viata",
a declarat starul britanic.

  • Robbie Williams a vandut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial si a castigat mai multe Brit Awards decat oricare alt artist iar din vara anului trecut s-a reunit cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a-si lansa o cariera sol.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.