Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a reusit, la doar cei 19 ani ai sai, sa-i puna inima pe jar miliardarului Irinel Columbeanu, dupa cum sustin colegii nostri de la revista XMagazin. Se pare ca cei doi s-au intalnit pentru prima data la targul de masini din Bucuresti, care abia si-a inchis portile, unde Iuliana era hostess. Irinel a venit atunci sa vada utimele aparitii in domeniul automobilelor. Iuliana era acolo, "parcata" langa o "fita" de masina, la care Columbeanu, fireste, s-a oprit.

Se pare insa ca nu s-a oprit cu ochii doar asupra automobilului, ci si asupra fetei de alaturi, care era nimeni alta decat sora apetisantei Nicoleta Luciu. Irinel a intrat in vorba cu tanara Luciu, discutand despre diverse lucruri si facand se pare schimb de numere de telefon, dupa care au stabilit si o intalnire. Dandu-si seama ca a intrat in vizorul presei, Irinel Columbeanu si-a luat la revedere de la tanara hostess si si-a continuat drumul.

Gurile rele spun insa ca despartirea nu va fi de lunga durata caci lui Irinel ii plac foarte mult junele, ultima lui cucerire fiind manechinul Monica. Nu ar fi exclus ca foarte curand sa auzim de o idila intre omul de afaceri si tanara aspiranta si ea la statutul de vedeta, precum sora ei, Nicoleta. Si cum acest lucru nu este posibil doar cu ceva sprijin si sustinere, pentru a avea drumul lin si ascensiunea sigura, Columbeanu ar fi numai bun pentru juna Luciu (Anna Lesko stie! Nu de alta, dar in cei sapte ani petrecuti alaturi de potentul om de afaceri a devenit si pictorita, si cantareata). Asadar, acum ramane de vazut daca Irinel Columbeanu o da pe Monica (actuala iubita) pe Iuliana Luciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.