Concertul sustinut de Roxette la Bucuresti luni seara a fost un succes pentru cei aproximativ 15.000 de fani prezenti, care au putut asculta in premiera live hiturile celebrului duo suedez.

Aflati in premiera in Romania, cei doi membri Roxette au urcat pe scena de la Zone Arena in jurul orei 20.10, in ropote de aplauze, si au deschis concertul cu piesa "Dressed For Success".

A urmat celebra "Sleeping in My Car", dupa care solista, Marie, imbracata in pantaloni si jacheta din piele, a salutat publicul si a spus ca "este o zi foarte speciala", aceasta implinind 53 de ani chiar in ziua concertului de la Bucuresti.

Dupa cea de-a treia piesa, "The Big L", s-a adresat multimii si cealalta jumatate Roxette - Per Gessle: "Buna seara, Romania! Este fantastic sa fim aici. E pentru prima data. Multumim ca ne-ati asteptat atatia ani". Au urmat hiturile Roxette "It Must Have Been Love", "How Do You Do" sau "Dangerous", scrie MEDIAFAX.

Dupa piesa "Joyride", trupa s-a retras, bis-ul fiind revendicat imediat. Roxette a revenit pe scena cu piesele "Spending My Time", urmata de "She's Got The Look". Cel de-al doilea bis a fost cerut si a venit neintarziat, cu "Listen to Your Heart", dupa care Gessle a multumit publicului pentru "o seara minunata", iar concertul s-a incheiat cu "Church of Your Heart".



Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hituri,
Roxette revine in 2011 cu un nou album - "Charm School"- si un nou turneu international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.