"Trezeste-te la Realitate" cu Catalin Maruta e noul matinal difuzat de azi la Realitatea TV. Dupa ce renuntat la "Tonomatul" gazduit la TVR 2, Maruta va face, la noul lui loc de munca, de luni pana vineri, timp de trei ore (7.00 - 10.00), legatura intre stiri si divertisment, oferind informatii telespectatorilor in modul sau deja binecunoscut si caracteristic.

Libertatea: De ce-ai facut trecerea? Provocare, bani, dorinta de noutate?

Catalin Maruta: Au contat cam toate aceste motive, insa unele au cantarit mai mult. in primul rand simteam nevoia unei schimbari, imi doream ceva nou care sa ma motiveze si sa ma stimuleze sa fac mai mult. Au mai contat si mijloacele tehnice si resursele financiare alocate emisiunii, factori importanti pentru ca o emisiune sa fie de succes!

Crezi ca formatul noii emisiuni te "imbraca" mai bine"?

Bineinteles, altfel nu faceam schimbarea... "de look". Ultimele doua luni s-a lucrat foarte mult la format si toate rubricile au fost gandite pe stilul meu. Este o emisiune complexa si mai elaborata decat faceam eu pana acum. "Tonomatul" a fost o etapa in cariera mea. Consider ca am facut cam tot ce era posibil de facut intr-un spatiu foarte mic si cu resurse financiare si umane restranse.

Te vei mai certa cu invitatii? Le pregatesti "surprize" ironice?

Sunt o persoana directa si imi place sa spun lucrurilor pe nume, ceea ce de multe ori deranjeaza, pentru ca stric imagini. Surprizele mele nu sunt ironice, sunt pur si simplu niste idei inspirate din viata si activitatea profesionala ale artistilor care imi accepta invitatia in emisiune. Aceste surprize pornesc de multe ori chiar de la afirmatiile invitatiilor, pe care le culeg de prin ziare.

Vei aduce obiecte personale in platou?

Asa cum rubricile au fost gandite pe stilul meu si decorul va fi personalizat. Am sa aduc in studio obiecte care imi sunt dragi.

Tu te-ai "trezit la realitate" ca sa le poti da desteptarea altora?

In fiecare dimineata ma tot trezesc la realitate, ba mi se fura oglinzile de la masina, ba aud la radio o trupa aparuta peste noapte care face bani frumosi de pe urma calculatorului... Eu le propun telespectatorilor felul meu de a vedea realitatea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.