Mostenitoarea imperiului Swarovski s-a casatorit cu ministrul de finante austriac dupa un scandal mediatic care a durat sapte luni

Fiona Swarovski, mostenitoarea celebrei companii producatoare de cristale ornamentale care ii poarta numele, si-a oficializat relatia amoroasa cu Karl Heinz Grasser, ministrul de finante austriac. Incepand din martie, relatia lor a fost subiectul unui scandal de proportii - monden si politic in acelasi timp - care a inceput cu publicarea unei fotografii in care se sarutau pe un aeroport din Paris.
Nunta a fost tratata de austrieci la fel ca una regala, astfel incat locul de desfasurare a fost secret de stat, iar mirii nu au fost terorizati de paparazzi.

Discretie austriaca

Ceremonia religioasa, romano-catolica, s-a desfasurat in bisericuta pitorescului oras Weissenkirchen, situat la 60 de km vest de Viena, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din apropiere. Printre invitati s-au numarat personalitati politice importante din Austria, printre care cancelarul Wolfgang Schussel si presedintele parlamentului Andreas Khol. Martori au fost Massimo Gatti, un celebru fotograf italian si prieten vechi al miresei, si Walter Meischberger, fost politician de dreapta si bun amic al mirelui.

Ploaie de trandafiri

Cel mai surprinzator moment al nuntii a fost cel in care un avion, care zbura la mica altitudine, a aruncat asupra mirilor si a invitatilor lor petalele a 12.000 de trandafiri de toate culorile. "Este cea mai frumoasa zi din viata mea!", a exclamat Fiona Swarovski, care a purtat rochie si taior albe, cu catarama cu cristale, in forma de fluture. Buchetul, discret, a fost facut din trandafiri de culoarea piersicii. "Am fost un pic nervos", a marturisit apoi si Karl Heinz Grasser.

Scandal politico-monden

In momentul in care a fost publicata fotografia, Fiona Swarovski (40 de ani), descendenta unei familii germane din Bohemia, stabilita acum 110 ani in Tirolul austriac, era divortata si fara obligatii, dar Karl-Heinz Grasser (36 de ani) era logodit cu o economista, Natalia Corrales-Diez (28 de ani).

In timp ce oficialul austriac nega vehement ca ar avea o idila cu Fiona Swarovski, aceasta declara ca povestea lor de dragoste dura de peste trei ani si insista sa spuna ca ministrul nu mai era de mult logodit. Cu toate acestea, fusese surprinsa toamna trecuta sarutandu-se cu Flavio Briatore, patronul echipei de Formula 1 a grupului Renault.

De cealalta parte, purtatorul de cuvant al Ministerului austriac de Finante a anuntat oficial ca Grasser se afla la Paris pentru o intalnire cu omologul sau francez, dar acesta din urma a negat categoric ca ar fi avut vreo intalnire cu Grasser.

Mai mult, dupa o discutie aprinsa cu ministrul, logodnica "oficiala" a intrat cu masina intr-un copac, a ricosat si a lovit alte trei vehicule. S-a ales cu o fractura de stern si mai multe contuzii. Grasser a vizitat-o pe Natalia in spital si a sarutat-o in fata jurnalistilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.