Solistul trupei Holograf, DAN BITMAN, a fost ranit intr-un accident auto, pe drumul de la Arad la Bucuresti. Cantaretul a suferit o fractura nazala si o contuzie la unul dintre genunchi.

Dubita trupei Holograf a fost implicata intr-un accident auto. Sambata noaptea, cand se intorceau de la Arad, Dan Bitman & Co au reusit sa evite un autoturism intrat in derapaj, dar s-au rasturnat pe sosea. Din fericire, nici unul dintre membrii trupei nu au suferit rani grave.

INGRIJITI IN CAPITALA

Pentru ca dubita s-a rasturnat chiar pe partea pe care era montata usa de evacuare, pasagerii au fost nevoiti sa iasa din autoturism prin spate. Se pare ca ranitii au refuzat ajutorul medical din provincie, preferand sa vina direct in Bucuresti pentru ingrijiri medicale.

FARA VOCE?

Dan Bitman s-ar putea sa aiba probleme cu vocea in urma acestui accident. Medicii ne-au declarat ca, daca nasul cantaretului nu este refacut foarte bine, vocea acestuia ar putea suferi modificari. Nasul, spun specialistii, este o cavitate de rezonanta care afecteaza tonalitatea vocii. Chiar si o simpla raceala, cand nasul este infundat, poate sa modifice vocea, cu atat mai mult o fractura.

FAMILIST SAU NU?

Bitman este tatal a doi copii, Alex si Patrik. Are o relatie de lunga durata cu Liliana Stefan, pe care nu a oficializat-o, insa, pentru ca "nu a venit momentul". La randul ei, Liliana declara intr-un interviu ca si pentru ea "casatoria este fumata".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.