Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, s-a certat, marti, cu Irinel Columbeanu venit la Parlament, caruia i-a cerut "sa mute circul de pe holul Parlamentului".

"Mutati circul de pe holul din Parlament! Atatia parinti sunt victimele unor abuzuri si apare domnul Columbeanu", a strigat presedintele Asociatiei TATA, in timp ce Irinel Columbeanu le relata ziaristilor ce a discutat cu presedintele Comisiei pentru drepturile omului a Camerei Deputatilor, Nicolae Paun.

"Este adevarat ca vreti ca candidati la Parlament si de asta faceti circul?",
l-a intrebat presedintele asociatiei TATA pe Irinel Columbeanu, potrivit MEDIAFAX.

Columbeanu i-a raspuns ca va candida daca acest lucru il va face si el.

Dupa plecarea lui Irinel Columbeanu din Parlament, Bogdan Draghici a apreciat ca omul de afaceri este obisnuit "sa vina cu jalba in protap" la autoritatile statului si sa ceara sa i se rezolve problema.

"Autoritatile statului nu trebuie sa mai fie presul unui om, care ca parinte nu stie care este interesul propriului copil",
a spus Draghici.

El a aratat ca sunt mii de cazuri de sesizari legate de Protectia Copilului.

Dupa ce a facut declaratii presei, presedintele asociatiei TATA a fost chemat in biroul presedintelui Comisiei pentru drepturile omului.

  • Intre timp, Irinel Columbeanu a declarat, marti, dupa ce s-a intalnit cu presedintele Comisiei pentru drepturile omului din Camera, Nicolae Paun, ca a lasat un document scris la comisie si ca spera in modificarea legislatiei in domeniul protejarii intereselor copiilor, scrie MEDIAFAX.

"Ma bucur ca am fost audiat de o mica parte a comisiei, consider important pentru ca a fost prezent presedintele comisiei",
le-a spus Columbeanu ziaristilor.

Intrebat care au fost cele mai importante intrebari care i-au fost adresate, Columbeanu a precizat: "Cele mai importante intrebari au fost afirmatii".

Citeste si:
Irina Columbeanu, o adevărată domnișoară. Ce schimbare de look și-a...
Irina Columbeanu, o adevărată...

El a precizat ca cei prezenti au spus ce urmaresc sa faca, iar el le-a prezentat, ca simplu cetatean, problematica copiilor, aratand ca este nemultumit de faptul ca soarta unui copil poate fi hotarata fara citarea partilor.

De asemenea, Columbeanu a precizat ca spera intr-o "modificare de functionare a mecanismului" si in "modificarea legislatiei pentru a elimina ce e rau si a se popula cu ce e bun".

Irinel Columbeanu a mai spus ca este increzator ca "s-a spart gheata". El a precizat ca i s-a relatat faptul ca inaintea lui a fost la discutii un secretar de stat din Ministerul Muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.