Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat in intregime din ciocolata, in colaborare cu producatorul de inghetata Magnum.

Renumitul creator de moda a asigurat designul hotelului din ciocolata The Magnum Chocolate Hotel Suite, realizat pentru a sarbatori lansarea pe piata a doua sortimente noi de inghetata - Magnum Ecuador si Ghana, informeaza femalefirst.co.uk.

Cele doua sortimente de inghetata sunt fabricate din boabe de cacao special selectionate recoltate de la fermele din Ecuador si din Ghana, certificate de Rainforest Alliance, o organizatie nonguvernamentala americana care militeaza pentru conservarea biodiversitatii si a durabilitatii mijloacelor de subzistenta, prin schimbarea felului de a utiliza terenurile si a sistemului antreprenorial.

  • Realizat din 10,5 tone de ciocolata, acest hotel contine si o sculptura din ciocolata a modelului francez Baptise Giabiconi, considerat "muza" lui Lagerfeld, prezentat in lenjerie intima pe patul dintr-o camera a hotelului.

Hotelul din ciocolata a fost realizat de maestrul bucatar francez Patrick Roger-Karl, iar Karl Lagerfeld a conceput toate elementele de decor, potrivit exposay.com.

Karl Lagerfeld, in varsta de 77 de ani, este unul dintre cei mai importanti creatori de moda ai sfarsitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de moda, printre care Chanel, la care in prezent este designer principal, dar si Chloé si Fendi, unde este director de creatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.