Mult trambitata logodna a Deliei Matache cu prietenul ei, Florin Moldoveanu, de Craciun, s-a dovedit a fi un balon de sapun. Delia a avut neplacuta surpriza sa constate ca iubitul ei a organizat o petrecere la care si-a invitat si cealalta partenera, pe care o are de mai bine de sase ani, Lucica. Cele doua rivale, Delia Matache si Lucica, s-au intalnit in Clubul Bonsai, al carui actionar e Florin Moldoveanu, iubitul amandurora, si s-au tratat cu indiferenta una pe cealalta, mai ales ca impricinatul s-a comportat ca o gazda care-si imparte atentia in mod egal intre toti clientii din club, inclusiv intre cele doua femei. Delia anuntase in urma cu o luna ca se va logodi cu iubitul ei, Florin, de Craciun si a pastrat hotararea neclintita chiar dupa ce s-a aflat ca iubaretul isi impartea existenta intre doua femei, petrecandu-si noptile ba cu Delia, ba cu Lucica.

Logodna anuntata nu a mai avut loc, iar Delia s-a multumit cu statutul de invitata la petrecere. Seara de Craciun s-a dovedit destul de incordata pentru cantareata care a avut neplacuta surpriza sa constate, atunci cand a ajuns la petrecere, ca, in club, era prezenta si rivala ei, Lucica. Situatia a fost pe larg comentata de toti cei de fata care cunosteau istoria triunghiului conjugal in care este implicata Delia si se amuzau de penibilul situatiei, incercand sa-i gaseasca porecla potrivita amatorului de senzatii tari. Momentele tensionate nu au lipsit si Delia a fost cat pe ce sa se repeada de cateva ori asupra rivalei sale, dar a fost potolita la timp de cei din jurul ei. Lucica, cealalta partenera a lui Moldoveanu, a ignorat-o pe Delia si a petrecut seara ca si cum nimic iesit din comun nu s-ar fi intamplat.

"Am amanat logodna"

Intrebata de logodna ei cu Florin, Delia a spus ca momentul a fost amanat pana dupa Sarbatori. "Am petrecut Craciunul cu familia, apoi cu prietenii la mai multe petreceri. Am fost si in Club Bonsai cu iubitul meu. De la el am primit un lantisor Bvlgari cu pandantiv. Logodna am amanat-o pana dupa Sarbatori", a povestit blonda Delia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.