Nu se intampla in fiecare zi ca Prima Doamna a SUA sa fie vazuta dansand pe muzica lui Beyonce, insa Michelle Obama le-a facut o surpriza celor de la scoala primara Alice Deal din Washington.

Nu se intampla in fiecare zi ca Prima Doamna a SUA sa fie vazuta dansand pe muzica lui Beyonce, insa Michelle Obama le-a facut o surpriza celor de la scoala primara Alice Deal din Washington, in timp ce participa la Campania “Let’s move!” (Hai sa ne miscam), o campanie destinata stirbirii obezitatii in randul copiilor, scrie The Telegraph.


“Beyonce este una din artistele mele preferate din lume. Si atunci cand ea a fost de accord sa reface videoclipul “Let’s move”, am fost atat incantata pentru ca despre asta am vorbit si eu, ca miscarea poate sa fie distractiva”
, a declarat Prima Doamna.

“Este vorba de dans, de miscare”. Doamna Obama nu a planuit sa danseze pentru “a nu se face de ras”, insa nu a putut sa reziste tentatiei.

Videoclipul numit “Let’s move Flash Workout” pe melodia lui Beyonce “Move your body” are ca scop reducerea obezitatii in randul copiilor.


Potrivit Child-obesity.info, in intreaga lume, problema obezitatii este o ingrijorare care ia amploare. Studiile arata ca, pana in anul 2020, 80% dintre copii lumii vor deveni adulti obezi, asa ca cel mai bun sfat ar fi sa..ne miscam!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.