Oana Zavoranu a realizat un pictorial inspirat din filmul Exorcistul, care va starni cu siguranta controverse.

In Saptamana Mare dinaintea Pastilor, vedeta s-a dezbracat pentru o sedinta foto pentru revista Playboy iar tema adoptata a fost exorcizarea.

Astfel, Oana Zavoranu a pozat in ipostaze sexy in preajma unor obiecte religioase, lucru ce a starnit mania fetelor bisericesti.

“O alaturare intre un simbol religios si lucruri care tin de sfera erotismului nu-si are locul. Nu e in simtul crestin”, a declarat, pentru libertatea.ro, parintele Iacob Ieronim, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice.

"In paginile acestea, nu e Oana Zavoranu, ci o femeie de 37 de ani care interpreteaza rolul unei posedate, intr-o serie de cadre inspirate din filmul Exorcistul. Ar trebui ca Biserica sa se scandalizeze la vazul acestor imagini? Oana nu crede ca e cazul. Mai degraba, cei credinciosi ar trebuie sa se simta jigniti cind fete bisericesti sint implicate in diverse scandaluri financiare, au amanti si alte lucruri pe care se presupune ca n-ar trebui sa le faca in calitate de membri ai clerului"
, scrie playboy.ro.


Captura foto din playboy.ro

De ce exorcizarea?

Ei bine, Oana a declarat ca este o mare fana a filmelor de groaza si ca este foarte atrasa de paranormal … de lucrurile mai macabre. Vezi aici interviul cu vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.