Luni seara, intr-o atmosfera de gala, Andreea Raicu a prezentat finala concursului "Miss fata de la tara".

In urma cu doua luni, sase vedete au plecat sa caute fete dornice sa participe la acest concurs de frumusete. Le-au testat, le-au dat note, le-au pregatit pentru finala, iar aseara, telespectatorii au decis castigatoarea.

Emotiile au fost mari, iar asteptarile pe masura. Primele care au intrat in focul competitiei au fost Dorina si Georgiana, condamnate la duel.

Ambele concurente si-au aratat abilitatile de a dansa pe muzica hip-hop, dar si pe piese traditionale. In urma prestatiei lor, publicul a decis ca Dorina sa mearga mai departe in marea finala “Miss fata de la tara”.

Cele 4 fete ramase in competitie au avut de trecut probele specifice unui concurs de “Miss”.

Fetele s-au descurcat cu succes la proba costumelor de baie, a rochiei de seara, dar si la proba de dans.

In seara marii finale, Dana Savuica, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Aurelian Temisan, Alex Velea si Andrei Duban nu au mai acordat note, ci au pledat in fata publicului pentru concurenta pe care au sustinut-o.

  • In urma voturilor telespectatorilor, Dorina Colnita, din Prundul Bargaului, a obtinut titlul de “Miss fata de la tara”. Tiara si banderola de Miss a fost inmanata de castigatoarea editiei trecute, Flori Badita.

Pe langa mult ravnitul titlu, fata aleasa de Dan Bordeianu a castigat un premiu in valoare de 10.000 de euro, un contract de reprezentare cu agentia de fotomodele Etiquette, dar si parfumul "Challenge" by Dana Savuica.



“Le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au votat. Castigarea acestui concurs este o mare realizare. Cred ca mi-au purtat noroc si cerceii primiti de la logdnica lui Dan Bordeianu”,
a marturisit Dorina imediat dupa aflarea rezultatelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.