Protagonistul unui film erotic ce s-a turnat in urma cu mai bine de o luna, Fizz a creat serioase controverse privind "dotarile" sale.
La scurt timp dupa terminarea filmarilor au inceput sa circule barfe conform carora cantaretul si-a marit penisul pe cale chirurgicala. Operatia s-a facut prin destructurare, adica nu are nici o proteza sau implant, ci au fost separate structurile existente si refacute intr-o alta forma astfel incat penisul in erectie sa fie mai mare cu aproximativ patru centimetri. intrebat de eventualele "corectii", Fizz spune ca este adevarat si ca responsabila de situatie este iubita lui.

"Prietena mea a vrut sa-mi maresc penisul de la 20 la 24 de cm, asa ca m-am conformat. M-am dus la un chirurg renumit, i-am spus ce vrea partenera mea si s-a rezolvat. Acum am liniste acasa si iubita mea este incantata. Am ajuns la concluzia ca totusi marimea conteaza." Cantaretul se poate mandri ca este cel mai "dotat" din showbiz-ul romanesc si este convins ca noua "infatisare" il va ajuta si in urmatoarele episoade ale filmului erotic pe care-l va lansa in curand.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.