Turneul lui Prince din America de Nord l-a facut pe acesta solistul cu cele mai mari castiguri de pe urma concertelor, potrivit publicatiei "Pollstar", informeaza site-ul FemeleFirst.
Cele 96 de concerte ale sale, sustinute in 69 de orase, i-au adus 87,4 milioane de dolari in anul 2004, intrecand-o pe Celine Dion, care a ocupat locul doi in urma incasarilor, cu cele 80,4 milioane de dolari obtinute prin concertele sale din Las Vegas.
Pozitia a treia a ocupat-o Madonna, turneul sau "Re-Invention" avand incasari de 79,5 milioane de dolari, urmata de Metallica, trupa care a avut incasari de 60,5 milioane de dolari din concerte.
In primele zece locuri au mai intrat Bette Midler, Van Halen, solistii de muzica country Kenny Chesney si Toby Keith, Elton John si Sting.
Tim McGraw, Shania Twain si duetul Alan Jackson cu Martina McBride s-au clasat si ei in primele 25 de locuri. Usher a ocupat pozitia a 18-a, cu incasari de 29,1 milioane.
Media de pret a biletelor la cei 100 de solisti luati in calcul a fost de 52 de dolari, pretul unui bilet la concertul lui Elton John fiind cel mai scump, de 158 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.