Cantaretul canadian Justin Bieber, in varsta de 17 ani, a fost atacat cu oua in timpul unui concert la Sydney, Australia.

O persoana din multime a inceput sa arunce cu oua in timp ce adolescentul dansa pe scena, potrivit site-ului www.contactmusic.com.

Biber a reusit sa se fereasca de proiectilele improvizate, care s-au spart la picioarele lui, pe scena. Adolescentul a continuat sa danseze, fara sa se intrerupa, insa s-a indepartat de marginea scenei pentru a permite curatarea acesteia.

Justin Bieber este una dintre vedetele cele mai urmarite pe platforma de microblogging Twitter, avand aproape 9 milioane de admiratori, si se afla din acest punct de vedere implicat intr-o cursa cot la cot cu Lady Gaga.


Justin Bieber, care a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar care in prezent locuieste in Statele Unite, reprezinta una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a castigat patru trofee -, dar si ale anului 2010 in general. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare in Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.