Recitaluri extraordinare Lisa Stansfield, Gipsy Kings si Stefan Banica Jr.
Lisa Stansfield, Gipsy Kings, Nicola, Proconsul, Directia 5, Ro-Mania, K1, Sanda Ladosi, Pepe, Andra, ASIA, Voltaj, Holograf, Stefan Banica Jr., Matilda Pascal Cojocarita, Elisabeta Turcu, Benone Sinulescu si Sofia Vicoveanca sunt doar cateva dintre vedetele - artisti si trupe - care vor incanta auzul celor care vor alege sa se distreze in noaptea de Revelion la complexul expozitional Romexpo, la petrecerea organizata de Primaria Sectorului 5. Pentru acestia, primaria a mai pregatit si surprize gastronomice cum ar fi pate de ficat pe ananas, ou surpriza, medalion de vita, rosie cu somon, pachete de fructe de mare, rulou cu fructe de mare, somon cu legume mexicane, sfecla cu telina si nuci, frigarui asortate si multe altele. Primarul Daniel Marian Vanghelie a anuntat ca, de astazi, s-au pus in vanzare cele 6.000 de bilete la Revelion din care 1.000 sunt destinate seniorilor. Pretul biletelor este de 800.000 de lei de persoana (pentru cei care vor petrece in Pavilionul Central) si 200.000 de lei de persoana pentru cei care vor participa la Revelionul Seniorilor, organizat in Pavilionul 14.
Tichetele pot fi cumparate de la sediul Primariei Sectorului 5 din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 29 - 31. De mentionat ca multi dintre cei care doresc sa obtina un bilet la Revelion au format inca de ieri cozi imense in curtea primariei de sector.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.