Mogulul divertismentului in Romania, Valeriu Lazarov, va pune bazele unei firme impreuna cu Andreea Marin.

Proiectul se numeste Tv Talent si are drept scop negocierea de formate de emisiuni, dar si descoperirea de noi talente in televiziune.

Lazarov si Marin s-au intors recent de la Targul International de Programe Audiovizuale de la Cannes, eveniment care se desfasoara anual in Franta. Si au venit cu o noua idee de afaceri. La solicitarea unor producatori straini vor pune pe picioare o societate in cadrul careia se vor negocia noi formate tv, emisiuni care vor fi propuse apoi spre implementare diferitelor televiziuni. Europa, America Latina si Romania vor fi campurile de bataie pentru inceput. Tv Talent se va ocupa si de descoperirea unor potentiale talente in televiziune. Echipe instruite de Andreea Marin si de Lazarov vor transforma in emisiuni de succes nu doar formate din alte state, ci si din tara noastra. Vedeta tv va fi cea care se va ocupa de indrumarea moderatorilor. Iar Lazarov pune in joc intreaga sa experienta in domeniu.

DIN UCENIC, PARTENER DE AFACERI

Increderea lui Valeriu Lazarov in capacitatile profesionale ale Andreei Marin s-a reconfirmat cu aceasta ocazie. Dupa ce i-a dat pe mana "Surprize, Surprize" si a numit-o director de comunicare si director de program la Prime Time World Broadcast-International TV Production Company, cu sediul la Madrid, dirijorul divertismentului a intrat in afaceri cu vedeta crescuta de el timp de sapte ani de zile.
Dan Negru a iesit de sub aripa lui Valeriu Lazarov cu "Ziua Judecatii" si a trecut la un format Endemol. Asta, dupa ce vedeta de la Antena 1 a prezentat timp de patru ani formate ale Sagitarius Communications, companie detinuta de Lazarov. Mircea Radu, Raluca Moianu si Andreea Marin au ramas in continuare alaturi de omul ale carui emisiuni inregistreaza cote de audienta de invidiat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.