Anul acesta de ziua ei, vedeta si-a facut un cadou mai special, o sedinta foto neconventionala.

Pe 12 aprilie, Luana Ibacka implineste 44 de ani si pe langa dorintele clasice, vedeta si-a dorit fotografii pentru a "imortaliza felul in care arata si se simte in acest an".

De multi ani ezit si evit sa particip la sedinte foto, intrucat destinatia lor clasica - comunicarea unor noi emisiuni, sedinte de machiaj sau stil de moda - nu au legatura cu cea mai profunda stare pe care, de obicei, o poti comunica prin fotografie, o frantura din ceea ce traiesti.

Am vorbit, in emisiunea “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, cu astrologi, numerologi, diversi psihologi si persoane instruite in a emite pareri despre viitor. Simt ca si pentru mine anul 2011 este un an in care conteaza extrem de mult cum gandesc, cum ma exprim, cum ii fac pe cei care ma apreciaza sa nu fie dezamagiti, ba dimpotriva, sa vada in mine putere si iubire. Am cautat mult un fotograf care sa participe la un demers artistic, in care eu, fotograf profesionist atatia ani, sa fiu MODEL.

Mircea Gheorghe mi s-a parut cel mai potrivit pentru un shooting de arta, fotografii care sa surprinda felul in care o femeie la varsta mea mai poate fi si copil, si sexy, si naiva, si trista, si plina de speranta. Am realizat 900 de poze, pe care, candva, le vom lua la prelucrat si regandit ca stare, ca potential de a lucra unul cu altul. Curand, il voi invita pe Mircea si in emisiuna “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!” si desigur, voi lucra cu el in continuare la fotografii in care sa fiu... EU si lumea mea de printesa”, marturiseste Luana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.