Fiica fotbalistului Dorin Mateut, Natalia, a fost retinuta in Amsterdam, impreuna cu alte trei persoane, pentru ca ar fi incercat sa-si achite cumparaturile cu mai multe carduri bancare false.

Fotomodelul Natalia Mateut se afla in capitala olandeza impreuna cu iubitul ei si cu alte doua persoane, informeaza Antena3, care a prezentat un reportaj al AT5..

Purtatorul de cuvant al Politiei Amsterdam, Ron Van Der Veen, a declarat ca patru persoane au fost localizate langa un hotel. Potrivit acestuia, cei patru ar face parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.

Ron Van Der Veen a spus ca judecatorii urmeaza sa decida cat vor sta cei patru in arest si ca banca trebuie sa precizeze care este suma cu care a fost prejudiciata in total, scrie MEDIAFAX.

Potrivit tabloidului Cancan, fotbalistul Dorin Mateut a declarat ca nu stie ce s-a intamplat exact, dar ca este increzator ca fiica lui va reveni acasa marti. Prejudiciul estimat pana in prezent este de 80.000 de euro.

  • Fiica fotbalistului nu a contactat pana in prezent autoritatile romane de la Haga pentru a solicita sprijin consular, asistenta acordandu-se in astfel de cazuri numai la cerere.

"Nu am fost contactati nici de politie, nici de persoanele in cauza", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Mihai Sarbu, seful sectiei consulare a ambasadei din Haga.

Oficialul roman a explicat ca persoanele de cetatenie romana retinute pot contacta consulatul fie prin completarea unui formular care se gaseste la politie, fie direct, prin telefon.

El a explicat ca, in cazul in care nu sunt sesizate, autoritatile romane nu pot interveni pentru a oferi sprijin consular. Oficialul MAE a mai precizat ca autoritatile consulare din cadrul ambasadei pot fi sesizate 24 de ore din 24 de catre cetatenii romani, prin intermediul unui numar telefonic de urgenta care este afisat pe site-ul ambasadei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.