Celebrul regizor german nu a auzit niciodata de "The Simpsons", dar va asigura vocea unui personaj din serialul american ce ruleaza de peste 20 de ani.

"Am fost foarte surprins cand ei m-au contactat, deoarece eu credeam ca "The Simpsons" era o revista de benzi desenate. Atunci cand m-au sunat, eu am intrebat: "Sa asigur o voce? Nu inteleg. Este un program de televiziune?". Ei credeau ca glumeam. Dar nu glumeam deloc", a declarat cineastul german.

Werner Herzog, renumit pentru faptul ca se lasa absorbit complet de proiectele pe care le regizeaza, obisnuind sa ignore ceea ce se petrece in jur, are totusi si experienta in domeniul actoriei, remarcandu-se inclusiv in drama SF "O iubire fara sfarsit/ What Dreams May Come" (1998), in care a jucat alaturi de Robin Williams, scrie MEDIAFAX.

Werner Herzog, pe numele sau real Werner Stipetic, s-a nascut in 1942, fiind regizor, actor, scenarist si producator. El a produs, a scris si a regizat peste 50 de filme si a aparut ca actor in cateva dintre ele. Printre acestea se numara "La boheme" (2009), "My Son, My Son, What Have Ye Done" (2009), "Evadare in zori/ Rescue Dawn" (2006) si "Omul Grizzly/ Grizzly Man" (2005).

Familia Simpson
, show creat de Matt Groening, a castigat 27 de premii Emmy si este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat in prime time in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.