A aparut un nou tip de sexualitate: flexisexualitatea, o noua moda printre vedetele de la Hollywood, care ar putea schimba felul in care privim sexualitatea in general, informeaza CNN.

Unele dintre cele mai cunoscute vedete au recunoscut ca sunt flexisexuale, si nu numai pentru roluri din filme sau videoclipuri: Megan Fox si Drew Barrymore au vorbit deschis despre atractia lor atat pentru barbati cat si pentru femei, Katy Perry a cantat despre ea (n.r. "I Kissed a Girl"), Lady Gaga a dezvaluit faptul ca piesa "Poker Face" vorbeste despre dorinta de a fi cu o femeie.

Conform definitiei din urbandictionary.com, flexisexualul este o persoana care incearca sa atraga atentia ambelor sexe, insa refuza sa se identifice ca bisexual. Aceasta persoana va alterna mereu sexul de care este atrasa. Flexisexualii nu vor sa fie catalogati dupa categoriile standard: heterosexual sau homosexual.

Lindsay Lohan ar putea fi flexisexuala, deoarece a avut relatii atat cu barbati, precum Colin Farrel, cat si cu femei.

Potrivit MEDIAFAX, Psihologii spun ca noua sexualitate ar putea fi periculoasa pentru cei care vor sa imite vedetele preferate pentru a atrage atentia, pentru ca isi pot pierde adevarata lor identitate sexuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.