Kilometrul 0 al shopping-ului in Bucuresti a fost un hot spot pentru celebritati si presa, care s-au adunat la evenimentul dinaintea lansarii H&M in Romania.

Joi seara, aproximativ 1.200 de invitati au avut in sfarsit ocazia de a face shopping in magazinul din Unirea Shopping Center care are o suprafata de 2.500 mp si cuprinde toate colectiile H&M.

VIP-urile invitate au avut ocazia exclusiva de a descoperi creatiile clasice, reinventate pentru aceasta primavara si materialele si formele functionale care alcatuiesc cea mai noua colectie H&M pentru femei. Barbatii care au trecut pragul magazinului au fost incantati de eleganta naturala si de versatilitatea colectiei de primavara-vara.

Celebritati din lumea modei, a muzicii si a filmului au fost prezente la eveniment – printre ele si Andreea Raicu, Laura Cosoi, Andi Moisescu, Smiley, Iulia Vantur si Andreea Esca – dar si jurnalisti, lume mondena, stilisti, bloggeri si oamenii cool din Bucuresti.

Prin muzica sa excelenta, DJ-ul britanic Tom Wilson a creat atmosfera perfecta de shopping. Petrecerea s-a incheiat la miezul noptii, dupa 4 ore de shopping intens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.